Logo

Græskarboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g græskar
1/2 tsk ingefær
1 tsk kanel
2 tsk salt
1 tsk sukker
1/2 dl væde
30 g gær
300 g hvedemel
 
Græskar rives fint og svitses i fedtstof til det har opsuget det. Krydderierne blandes i sammen med sukker, væde og gær.
Hvedemelet kommes i og dejen samles til en fast masse.
Når dejen hænger sammen, stilles den til hævning et lunt sted.
Dejen formes til små boller, der pensles med olie og bages i ovn ved 200ºC ca. 25 min. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombærtærte med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MarengsrederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade og brombær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer bagt med kastaniesauceDenne dessert med bananer, der bages i ovnen og serveres med kastaniesauce er meget...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os