Logo

Græskarkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dejbunden laves af:
250 g hvedemel
120 g smør
Ca. 3 spsk koldt vand
 
Fyld:
½ kg græskar
1 ½ spsk Maizenamel
200 g sukker
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
¼ tsk ingefær
¼ tsk nellike
2 æg
1 ½ dl piskefløde
 
Skræl et halvt kilo græskar og riv det fint på råkostjernet eller kør det igennem kødhakkeren.
Rør græskarkødet med de øvrige ingredienser.
Rør dejbunden sammen.
Rul den derefter ud i ca. ½ cm tykkelse og beklæd en smurt tærteform med dej.
Kom fyldet i og bag kagen ved 175ºC i ca. 40 min.
Server kagen med flødeskum.
Kagen kan pyntes med valnødder eller hakkede mandler. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?