Logo

Græskarkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dejbunden laves af:
250 g hvedemel
120 g smør
Ca. 3 spsk koldt vand
 
Fyld:
1/2 kg græskar
1 1/2 spsk Maizenamel
200 g sukker
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1/4 tsk ingefær
1/4 tsk nellike
2 æg
1 1/2 dl piskefløde
 
Skræl et halvt kilo græskar og riv det fint på råkostjernet eller kør det igennem kødhakkeren.
Rør græskarkødet med de øvrige ingredienser.
Rør dejbunden sammen.
Rul den derefter ud i ca. 1/2 cm tykkelse og beklæd en smurt tærteform med dej.
Kom fyldet i og bag kagen ved 175ºC i ca. 40 min.
Server kagen med flødeskum.
Kagen kan pyntes med valnødder eller hakkede mandler. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage, ovnbagt En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosmakroner 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Apfelstrudel - berømt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler bagt med kanelKanel er noget mange forbinder med juletiden. Her er kanel brugt sammen med æbler, der...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os