Logo

Grahamsbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grahamsmel er en slags fuldkornsmel lavet på fintformalede hvedekerner. Hvedemelen er tilføjet i det bageevnen er bedst når dette tilføjes. Smager dejligt med en klat smør lunt fra ovnen.

 

25 g Gær
2 dl Vand
2 dl Mælk
2 tsk Salt
1 tsk Sukker
400 g Grahamsmel
100 g Hvedemel
Sammenpisket æg

Gæren røres ud med vand, mælk, salt og sukker.
Grahamsmelet røres i. Dejen slåes godt med en ske.
Hvedemelet drysses over og dejen stilles lunt i 30 minutter.
Ælt dejen igennem og fyld dejen over i en smurt, melstrøet form.
Rids brødet og pensel med æg.
Brødet stilles til efterhævning og bages derefter i ovnen.
Bages ved 225° i 30 minutter

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?