Logo

Grahamsbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grahamsmel er en slags fuldkornsmel lavet på fintformalede hvedekerner. Hvedemelen er tilføjet i det bageevnen er bedst når dette tilføjes. Smager dejligt med en klat smør lunt fra ovnen.

 

25 g Gær
2 dl Vand
2 dl Mælk
2 tsk Salt
1 tsk Sukker
400 g Grahamsmel
100 g Hvedemel
Sammenpisket æg

Gæren røres ud med vand, mælk, salt og sukker.
Grahamsmelet røres i. Dejen slåes godt med en ske.
Hvedemelet drysses over og dejen stilles lunt i 30 minutter.
Ælt dejen igennem og fyld dejen over i en smurt, melstrøet form.
Rids brødet og pensel med æg.
Brødet stilles til efterhævning og bages derefter i ovnen.
Bages ved 225° i 30 minutter

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nougat kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes suzette cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager til kødfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat- og chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os