Logo

Grahamskiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g grahamsmel
1 tsk salt
50 g sukker
1 knsp. hjortetaksalt
125 g smør eller margarine
1 tsk vand

Tørdelene blandes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med vand.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HavregrødsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SukkerbrødsrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HøvlspånerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os