Logo

Grahamskiks 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g grahamsmel
125 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
150 g smør eller margarine
31/2 spsk fløde

Tørdelene blandes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med fløde.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske cookiesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuvertflutes med hasselnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blueberry muffins Disse blåbærmuffins er meget lette og hurtige at lave med få ingredienser. Hvis du ikke...
• Abrikosparfait med melonLækker luftig abrikos is, som er dejlig sød.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!