Logo

Grahamskiks 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g grahamsmel
1 tsk salt
¼ tsk hjortetaksalt
50 g sukker
125 g margarine
1 spsk vand
 
Margarinen smuldres i de tørre dele, dejen æltes med vand, hvorefter den
udrulles til ca. 4 mm. tykkelse og udskæres i firkanter, der prikkes og
sættes på plade, hvor de står og hviler lidt, inden de bages lysebrune ved
jævn varme, 180ºC.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?