Logo

Grahamskiks 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g grahamsmel
1 tsk salt
¼ tsk hjortetaksalt
50 g sukker
125 g margarine
1 spsk vand
 
Margarinen smuldres i de tørre dele, dejen æltes med vand, hvorefter den
udrulles til ca. 4 mm. tykkelse og udskæres i firkanter, der prikkes og
sættes på plade, hvor de står og hviler lidt, inden de bages lysebrune ved
jævn varme, 180ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her