Logo

Grillede fladbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede fladbrød

 

Har du tændt for grillen, kan du lægge dej på, inden grillen er helt varm til anden mad. Lad børnene forme dejen, som de har lyst blot skal de være flade.

12 stk. Arbejdstid: 30 min. Hævetid: natten over. Grilltid: 15-20 min.

 

#

3 dl koldt vand

10 g gær

3 spsk olie

250 g groft hvedemel eller grahamsmel

1 tsk groft salt

ca. 550 g hvedemel (+ ekstra til at forme dejen i)

*

 

RØR gæren ud i vandet.

Tilsæt olie, groft hvedemel og salt.

Ælt gradvist hvedemel i, til dejen slipper bordet. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet natten over.

 

TÆND grillen.

Ælt dejen igennem, og form den til 12 flade brød (ca. 12 cm i diameter).

Drys dem med mel på begge sider, så de ikke klistrer.

 

BAG fladbrødene på grillen i 5-10 min. på hver side, til de er gyldne og gennembagte.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?