Logo

Gulerodskage med valnødder og chokoladeovertræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g mørk farin
2 dl majsolie
4 æg
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g revne gulerødder
50 g groft hakkede valnødder
275 g hvedemel

Alle ingredienser blandes, kommes i en form 25x30 cm.
Bages 45 min ved 180°C.
Afkøles og overtrækkes med chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her