Logo

Hannahs gulerodskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kager

4 medium æg
3 dl sukker
2 dl planteolie
4 ½ dl hvedemel
1 tsk vaniljesukker
½ tsk fint salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
4 fintrevne gulerødder (400g)

Pisk æggene med sukker.
Sigt melet sammen med vaniljesukker, salt, bagepulver, natron og kanel. Vend melet i æggene sammen med olie og gulerødder.
Dejen hældes i en smurt, raspdrysset form, og bages midt i en 175°C varm ovn i ca. 45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her