Logo

Honningkagehjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 gr honning
200 gr margarine
2 æg
500 gr hvedemel
2 tsk natron
2 spsk koldt vand
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme
25 gr. finthakket syltet appelsinskal

Honning og margarine smeltes i en gryde, afkøles til den
er lunken.
Æg, hvedemel, krydderier og opløst natron røres i, dejen hviler
til næste dag.
Ælt dejen igennem på bordet, rul den ud, ca. 4 mm tyk, og
udstik hjerter.
Der bages ved jævn varme, 190ºC i 8-10 minutter.
Hjerterne glaseres med æggehvideglasur; 2 æggehvider,
2 tsk eddike + flormelis.
Der pyntes med krymmel eller nødder.
Når glasuren er stiv lægges hjerterne i kagedåse og bør
først spises 8 dage efter, ellers når de ikke at blive
bløde under den sprøde glasur.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?