Logo

Hurtige føs'dasboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

Hvem har tid til at bage boller? Med denne opskrift har du. Det tager nemlig kun et øjeblik, og ungerne elsker dem.

400 g godt hvedemel
25 g gær
2,5 dl sødmælk
25 g sukker
1 tsk salt
25 g smeltet smør
Æg/vand til pensling

Gæren smuldres og røres ud i mælken som er ca. 35ºC varm. Sukkeret i. Stilles lunt i 15 minutter. Så røres hvedemel, salt, og det smeltede smør i. Det hele æltes, til dejen er smidig og blank. Formes til boller og sættes på bagepapir, pensles 2 gang med æg/vand og bages i ovnen ved 260ºC i 12 minutter.

Der kan godt blandes rosiner eller små chokoladestykker i. Det var da hurtigt, ikk?
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brunsviger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MazerinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage - GuldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banansalat med stjernefrugt.Denne dessert, en slags frugtsalat, laves med banan skåret i skiver samt stjernefrugt....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os