Logo

Hurtigste hindbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g frosne hindbær
2 æg
160 g sukker
100 g hvedemel
smør
 
Stil ovnen på 200ºC.
Pisk æg og sukker skummende tilsæt hvedemel lidt af gangen. Pisk igen.
Smør et tærtefad grundigt med smør, hæld dejen i fadet, og fordel bærrene herover.
Kom et par smørklatter på kagen.
Bag kagen i 35-40 min.
 
Tips: Denne opskrift er til et lille fad, x 2 er der til et stort tærtefad
Server vaniljeis eller flødeskum til tærten og pynt evt. med friske hindbær og flormelis.
Man kan erstatte de frosne bær med syltetøj efter eget ønske.
Spis kagen mens den er helt frisk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærkage - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk limpaDet klassiske, svenske runde brød bagt med rugmel, er lidt sødt og krydret i smagen. Nyd...
• Is med chokolade cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hele bagte ananas med granite og sprød ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os