Logo

Hvedekiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk sukker
125 g smør eller margarine
1 æg
2 spsk fløde

Tørdelene sigtes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med det sammenpiskede æg og fløde.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.

Tips:Man kan nøjes med 75 g smør eller margarine og i stedet for fløde kan anvendes vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåbærkage på vandetMums. Blåbær er en fantastisk frugt. De er blandt andet rige på C-vitamin og kalk og...
• Makroner, falskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrødkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os