Logo

Idealkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
200 g sukker
100 g smør eller margarine
1 dl vand
200 g hvedemel
1 1/2 tsk vaniljesukker (eller reven skal af 1 citron)
1 1/2 tsk bagepulver
Glasur:
100 g flormelis
ca. 1 spsk kogende vand

Æg og sukker røres godt sammen.
Fedtstoffet smeltes i vandet.
Derefter røres alle ingredienserne godt sammen, og dejen hældes i en smurt og melet springform, ca. 20 cm i diameter.
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i ca. 40 minutter.
Når den er lidt afkølet tages den af formen og pyntes med glasuren.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med sprødt låg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Speltboller med squash og gulerodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honninghjerter -Bagerens opskriftHonningkager stammer oprindeligt fra Christiiansfeld i Sønderjylland. I dag spises de...
• Gammeldags indbagte pærer og jordbær coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os