Logo

Indianerbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl håndvarmt vand
25 g gær
1/2 dl olie
1 1/2 tsk salt
1 tsk sukker
75 g gult majsmel
ca. 500 g durumhvedemel

Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet.
Arbejd dejen igennem og tilsæt hvedemel, så konsistensen bliver passende smidig.
Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time.
Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker.
Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24
cm i diameter.
Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød.
Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner.
Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med hvedemel og bag dem i 15-20 minutter ved 225°C på nederste rille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1¼ time. Bagetid: ½ time. Fryseegnet....
• Landbrød med birkesDette lækre brød er meget let at bage. Server gerne en delikat, hjemmelavet ostecreme til....
• Boller med vanilje og honningHer er opskriften på nogle utrolig lækre boller med vanilje og honning samt speltmel....
• Amerikansk æblekage Det er let at tilberede denne rigtige amerikanske æbletærte (applepie), og det er arbejdet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os