4 dl håndvarmt vand 
25 g gær 
½ dl olie 
1 ½ tsk salt 
1 tsk sukker 
75 g gult majsmel 
ca. 500 g durumhvedemel 
Rør gæren ud i vandet. 
Tilsæt olie, salt, sukker, majsmel og det meste af hvedemelet. 
Arbejd dejen igennem og tilsæt hvedemel, så konsistensen bliver passende smidig.  
Lad dejen hæve et lunt tildækket i ca. 1 time. 
Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. 
Form dem til boller og rul dem flade med kagerullen, til de måler ca. 24 
cm i diameter. 
Skær seks 4 cm lange rids i kanten af halvdelen af hvert brød. 
Fold den ridsede ende over, så der dannes halvmåner. 
Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter på pladen. Drys dem med hvedemel og bag dem i 15-20 minutter ved 225°C på nederste rille.