Logo

Indisk brød - Chapati

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(8. stk)

1 kop fuldkornshvedemel eller chapati-hvedemel
lidt salt
1 tsk vegetabilsk olie

Bland salt og olie i melet og ælt med fingrene. Tilsæt vand lidt af gangen og ælt indtil dejen føles svampet. hæld lidt olie over, så den ikke tørrer ud.
Lav dejen nogle timer før, den skal bruges. Så er den nemmere at rulle ud og bobler bedre op.
Dyp hver bolle i almindelig hvedemel og rul den ud i en cirkel. I stedet for at bruge en pande eller rist bruges en tawa, der er af metal, og som lægges på gasblusset.
Chapatien lægges på tawaen. Når den begynder at boble op, vendes den og brunes to begge sider. Til sidst trykker man på den for at fordele luften og lade den boble op.
Chapatien pensles med smeltet ghee, så den er blød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbertærte med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• cheesecake cupcakes bagtLækker dessert baseret på den amerikanske cheesecake, dog i cupcake størrelse. Denne...
• Morten bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ananascrumble med pistacienødderGør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!