Logo

Is med chokolade cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is med chokolade cupcakes

Tag kagerne ud af fryseren, en halv time før de skal serveres.

 

18 cupcakes:

225 g usaltet smør

225 g sukker

225 g hvedemel

2 ½ tsk bagepulver

4 spsk kakaopulver

4 æg

1 tsk vaniljeekstrakt

Fyld og glasur:

2 dl chokoladeis

100 g mørke chokoladeknapper

¾ dl piskefløde

 

Varm ovnen op til 175°C og læg 18 papirforme i muffinforme.

Rør alle ingredienser kagerne sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til dejen er glat og cremet - det tager 2-3 minutter.

Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter.

Løft papirformene op af formene og lad kagerne køle af på en rist.

Skær toppene af kagerne og smør lidt blød is på bunden.

Læg toppene på igen og skagerne i fryseren.

Lav glasur: Smelt chokoladen over vandbad.

Tag skålen af varmen og tilsæt fløde og bland det godt.

Lad glasuren køle let af.

Tag kagerne ud af fryseren og fordel glasuren over kagerne.

Stil dem igen i fryseren, så glasuren stivner.

Frys kagerne i op til 3 måneder.

 

Iscupcakes med chokolade

 

Iscupcakesmed vanilje

Følg basisopskriften. Erstat chokoladeisen med 2 dl vaniljeis.

 

Iscupcakes med chokolade og pebermynte

Følg basisopskriften. Erstat chokoladeisen med 2 dl chokoladeis med pebermynte.

 

Iscupcakes med karamel

Følg basisopskriften. Erstat chokoladeisen med 2 dl karamelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her