Logo

Islandsk lagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bund:
4 pasteuriserede æggehvider
140 g flormelis.
140 g kokosmel
Fyld:
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g flormelis.
100 g blødtsmør
100 g mørk chokolade
Pynt:
Flødeskum af 2 ½ dl piskefløde
Chokoladespåner
 
Hviderne piskes stive - flormelis og kokosmel vendes forsigtigt i.
Massen hældes i en smurt springform og bages i ovnen ved 150-175ºC i ca. 40- 50 minutter på nederste rille.
Når kagen er afkølet, smeltes chokoladen og stilles til afkøling.
Blommerne piskes med flormelis og smør.
Heri blandes den smeltede chokolade.
Chokolademassen smøres på marengskagen.
Pynt med flødeskumstoppe og chokolade­spåner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tebirkes med kvarkEn af vores klassikere. Herligt saftige tebirkes bagt med smør og kvark. (12 stk.)
• Jordbærtærte med chokolade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljehorn 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!