Logo

Islandsk lagkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
4 æggehvider
140 g flormelis
140 g kokosmel
 
Creme:
4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
100 g lys smeltet chokolade
 
Top:
¼ liter pisket fløde
 
Bund: Pisk æggehviderne stive - tilsæt flormelis og kokosmel.
Bages i springform ved 175ºC i ca. 45 min.
 

Creme: alle ingredienser røres sammen og stilles over svag varme.
Rør stille i cremen til den får en ensartet konsistens.
Cremen smøres på den afkølede bund og kagen stilles på køl gerne 2 til 3 timer før servering.
 

Inden kagen serveres dækkes den med pisket fløde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her