Logo

Jordbærtærte fra bageren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bund:
1 ½ æg
1 dl flormelis
½ spsk kold vand
½ dl hvedemel
½ dl kartoffelmel
1 tsk bagepulver
 
Fyld:
100 g mørk chokolade
2 æg
3 spsk sukker
1 spsk Maizena
vaniljekorn fra en stang
2 dl mælk
jordbær
½ dl jordbærsaft
2 blade husblas
 
Slå æggene ud i en skål og kom flormelis og vand i. Pisk til det er hvidt.
Sigt melet med kartoffelmel og bagepulver i en anden skål.
Beklæd en springform med bagepapir.
Rør æggemassen i melet og hæld det i formen og bag i 9 min. ved 200°C.
Smelt chokolade over vandbad og pensl den over den afkølede kagebund.
Til cremen piskes æg og sukker sammen.
Kom Maizena, mælk og vanilje i og varm langsomt op under omrøring til den tykner. Afkøles.
Den afkølede creme fordeles oven på chokoladen og de halverede jordbær lægges pænt oven på cremen.
Husblassen udblødes i vand og smeltes i saften, som pensles over kagen og afkøles.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?