Logo

Jule-Biscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Jule-Biscotti

I disse kager er der ikke tilsat smør eller margarine og spiser du 2-3 julebiscotti kan det træde i stedet for et af dine mellemmåltider, hvis du skal tabe dig. Skal du ikke tabe dig - så spis bare løs!

200 g mandler
2 tsk bagepulver
300 g brun farin
4 æg
1 tsk salt,

3 tsk kanel,

1 tsk kardemomme
2 dl rosiner
ca. 500 g hvedemel
Æg til pensling

Hak mandlerne groft.

Bland hvedemel, bagepulver og krydderier, men hold 2 dl hvedemel tilbage, som tilsættes efterhånden.

Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen sammen.

Når dejen kan æltes, uden at hænge i fingrene, deles dejen i 4 lige store dele, der rulles til lange tykke pølser (ca. 3 cm i diameter).

Lægges på bagepapir på bagepladen.

Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter.

Når de er lidt afkølede skæres de i tynde (ca. ½ cm tykke) skrå skiver og lægges tæt ned på pladen.

Lad kagerne tørre midt i ovnen ved 150°C i 20-30 minutter, til de er helt tørre og mandlerne er gennemristede.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaflernes vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelsnegle i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os