Logo

Jule-Biscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jule-Biscotti

I disse kager er der ikke tilsat smør eller margarine og spiser du 2-3 julebiscotti kan det træde i stedet for et af dine mellemmåltider, hvis du skal tabe dig. Skal du ikke tabe dig - så spis bare løs!

200 g mandler
2 tsk bagepulver
300 g brun farin
4 æg
1 tsk salt,

3 tsk kanel,

1 tsk kardemomme
2 dl rosiner
ca. 500 g hvedemel
Æg til pensling

Hak mandlerne groft.

Bland hvedemel, bagepulver og krydderier, men hold 2 dl hvedemel tilbage, som tilsættes efterhånden.

Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen sammen.

Når dejen kan æltes, uden at hænge i fingrene, deles dejen i 4 lige store dele, der rulles til lange tykke pølser (ca. 3 cm i diameter).

Lægges på bagepapir på bagepladen.

Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter.

Når de er lidt afkølede skæres de i tynde (ca. ½ cm tykke) skrå skiver og lægges tæt ned på pladen.

Lad kagerne tørre midt i ovnen ved 150°C i 20-30 minutter, til de er helt tørre og mandlerne er gennemristede.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?