Logo

Julebreve

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
250 g hvedemel
100 g sukker
1 æggeblomme
2 spsk rom (helst brun)
nougat eller chokolade
cocktailbær

Findel smørret i melet og kom sukker, æggeblomme og spiritus i.
Saml dejen og lad den hvile koldt en halv time.
Udrul til en plade, som udskæres med klejnespore til kvadrater på 4x4 cm.
Læg et lille stykke nougat eller chokolade midt i hver kvadrat og bøj alle fire hjørner over.
Læg et cocktailbær over sammenføjningen.
Bag ved 200°C i 10-12 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk chokoladekage med mandler og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde/hindbærroulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelsnegle med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indiansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os