Logo

Julehjerter og kagemænd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

småkager

dej:
250 g farin
450 g honning
110 g smør eller margarine
1 tsk kanel
1 tsk allehånde
1 tsk ingefær
1 ½ tsk tvekulsurt natron
ca. 700 g hvedemel

glasur:
ca. 200 g flormelis
1 æggehvide
frugtfarve

Farin, honning og smør eller margarine varmes i en gryde, til sukkeret er helt smeltet. Gryden tages fra varmen. Blandingen afkøles. Natron og krydderierne sigtes sammen med det meste af melet og røres i. Dejen æltes godt igennem og hviler en times tid, hvorefter den udrulles i ½ cm tykkelse på melstrøet bord. Udstikkes som hjerter og kagemænd. Sættes i forvarmet ovn og bages ca. 10 min ved 200ºC.
Skal kagerne hænges op, laves der hul i dem straks efter bagningen. Kagerne afkøles og pyntes med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her