Logo

Julekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hvedemel
375 g margarine
125 g sukker
korn fra 1 stang vanilje
2 æggeblommer
 
Fyld:
Pynt:
sammenpisket æggehvide
hakkede mandler
perlesukker
 
Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes sammen.
Lad dejen hvile en times tid, inden den rulles ud i tynde stænger, der
formes til kranse, der pensles med æggehvide og dyppes først i hakkede
mandler, derefter i perlesukker.
Kransene sættes på en plade med bagepapir og bages ved 200°C på øverste
rille i ovnen i ca. 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidshævet durumbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondens æblekage 2Bondens æblekage er en utrolig lækker kage der laves med æbler og remoncecreme. Kagen er...
• Mandeltærte med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os