Logo

Julekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
375 g margarine
125 g sukker
korn fra 1 stang vanilje
2 æggeblommer
 
Fyld:
Pynt:
sammenpisket æggehvide
hakkede mandler
perlesukker
 
Margarinen smuldres i melet.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes sammen.
Lad dejen hvile en times tid, inden den rulles ud i tynde stænger, der
formes til kranse, der pensles med æggehvide og dyppes først i hakkede
mandler, derefter i perlesukker.
Kransene sættes på en plade med bagepapir og bages ved 200°C på øverste
rille i ovnen i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her