Logo

Julespecier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hvedemel
300 g smør
150 g sukker
250 g brun farin
2 æg
100 g hakkede nøddekerner
100 g finthakket chokolade
3 tsk natron
 
Melet sigtes sammen med natron.
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen deles i 4 lige store dele, der formes til kugler og derefter trilles
ud til ca. 30 cm lange pølser. læg dejen i køleskab eller fryser, så kan
kagerne bages når man har lyst.
Specierne skæres ud i ca. 3 mm tykke skiver og bages på midterste rille
i en 200°C varm ovn i ca. 8 min.
Når specierne er afkølede lægges de i en lufttæt kagedåse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her