Logo

Kagemand/brunsviger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:

40 g gær

1,5 dl mælk

375 g hvedemel (7,5 dl)

150 g margarine

40 g sukker (½ dl)

1 æg

Fyld:

150 g smør/ margarine

150 g brun farin (1,5 dl)

½ tsk kanel

Pynt: Glasur og slik efter eget ønske

 

Mælken lunes og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.

Dejen rulles ud og formes til en kagemand, der lægges på en plade med bagepapir.

Fyld:

Smør, farin og kanel røres til en ensartet masse.

Remoncen smøres på kagemanden.

Kagemanden sættes til hævning på et lunt sted i 15 min. – tildækket.

Bages på ovnens midterste rille ved 225º (stærk varme) i ca. 15 min.

Når kagemanden er afkølet, pyntes den med glasur og slik.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (10 stemmer)
Siden er blevet set 11.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
75729-05-2012 15:34:12 hussain
god

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?