Logo

Kakaosnitter med glasur og krymmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
200 g smør eller margarine
175 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 æg

Glasur:
3 dl flormelis
1 spsk vand (evt. 2)
2 dråber rom-essens

Pynt:
kulørt krymmel

Hak hvedemel og smør sammen og findel det til en grynet masse.
Bland sukker, vaniljesukker, bagepulver og kakao og kom det i.
Tilsæt sammenpisket æg og ælt dejen ensartet.
Rul dejen i 6 stænger, der lægges på en plade med bagepapir.
Tryk stængerne lidt flade, og sæt pladen i ovnen ved 200° i 12-15 minutter.
Lad stængerne stå et øjeblik, før de glaseres og drysses med krymmel, hvorefter de skæres i små snitter (12-13 snitter pr. stang)
Afkøles helt, før de lægges i kagedåse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Caribisk bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mors kardemommebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeroulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blødende chokoladekage med brombærkompotBlødende chokoladekage kan også kaldes for chokoladefondant. Her servers den "blødende"...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os