Logo

Kanelboller -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
40 g margarine
3 dl mælk
600 g hvedemel
50 g gær
2 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk kanel
2 æg
 
Smelt margarinen i en gryde, tilsæt mælken. når blandingen er fingervarm opløses gæren heri.
Bland sukker, salt, kanel og æggeblommer i og kom lidt hvedemel i af gangen.
Ælt dejen godt og lad den hæve i 20 min.
Form 15 boller og sæt dem på en plade med bagepapir til efterhævning i 20 min.
Pensl med æggehvider.
Bages ved 200°C i ca. 15-20 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her