Logo

Kanelboller -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g margarine
3 dl mælk
600 g hvedemel
50 g gær
2 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk kanel
2 æg
 
Smelt margarinen i en gryde, tilsæt mælken. når blandingen er fingervarm opløses gæren heri.
Bland sukker, salt, kanel og æggeblommer i og kom lidt hvedemel i af gangen.
Ælt dejen godt og lad den hæve i 20 min.
Form 15 boller og sæt dem på en plade med bagepapir til efterhævning i 20 min.
Pensl med æggehvider.
Bages ved 200°C i ca. 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her