Logo

Kanelboller -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
40 g margarine
3 dl mælk
600 g hvedemel
50 g gær
2 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk kanel
2 æg
 
Smelt margarinen i en gryde, tilsæt mælken. når blandingen er fingervarm opløses gæren heri.
Bland sukker, salt, kanel og æggeblommer i og kom lidt hvedemel i af gangen.
Ælt dejen godt og lad den hæve i 20 min.
Form 15 boller og sæt dem på en plade med bagepapir til efterhævning i 20 min.
Pensl med æggehvider.
Bages ved 200°C i ca. 15-20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødbedekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grovbolle med kalkunbryst og hytteretDenne grovbolle med kalkunbryst og hytteret/hytteost er perfekt til madpakken, til...
• Småkager med appelsinsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede frugter med ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!