Logo

Kardemommeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 gram smør/margarine
1 dl mælk
45 g gær
½ dl appelsinsaft eller juice
evt lidt reven skal fra appelsinen
1 æg
½ tsk groft salt
1 tsk kardemomme
2 spsk sukker
ca 330 g hvedemel ( ca 6 dl)     
 
Smelt smør og tilsæt mælk, rør gæren ud i den lune væde og
tilsæt æg, appelsin saft og resten af ingredienserne - melet lidt
af gangen så du kan se hvornår det er nok!
Skær ud i ca 11 stykker og kom på bagepapir.
Bag i ca. 15 minutter ved 200ºC.
Fryseegnet!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her