Logo

Kartoffelsandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
300 g sukker
3 æg
1 citron
150 g kogte kartofler
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
nødder eller rosiner
 
Smørret røres med sukker, æggeblommer og citronsaft og evt. citronskal.
Herefter moses kartofler og tilsættes hvedemel og bagepulver.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
Dejen fyldes i en smurt randform og bages ca. 45 min. ved 170ºC.
Dejen kan tilsættes 100 g hakkede nødder eller rosiner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sødt rugbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italienske landstykker med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddeflutesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os