Logo

Koldhævede citronboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
25 g gær
6 dl vand
revet skal af 3 citroner
14 dl hvedemel
1 spsk salt
 
Rør gær, koldt vand, citronskal og hvedemel sammen og ælt dejen godt i 10-15
minutter. Tilsæt salt og ælt dejen yderligere et par minutter.
Del dejen i cirka 20 lige store dele og form dem som boller.
Læg bollerne på en bageplade og kom et fugtigt viskestykke eller plastfilm
med hvedemel over.
Lad bollerne hæve i køleskabet natten over.
Forvarm ovnen til 250°C.
Tag bollerne ud af køleskabet og lad dem stå i stuetemperatur i 10 minutter. Lav nogle snit i bollerne og drys lidt hvedemel på.
Sæt bollerne ind i ovnen og skru ned til 230°C.
Kom lidt vand i bunden af ovnen, for så får bollerne en flot overflade.
Bag bollerne i 25-30 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?