Logo

Koldhævede citronboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
6 dl vand
revet skal af 3 citroner
14 dl hvedemel
1 spsk salt
 
Rør gær, koldt vand, citronskal og hvedemel sammen og ælt dejen godt i 10-15
minutter. Tilsæt salt og ælt dejen yderligere et par minutter.
Del dejen i cirka 20 lige store dele og form dem som boller.
Læg bollerne på en bageplade og kom et fugtigt viskestykke eller plastfilm
med hvedemel over.
Lad bollerne hæve i køleskabet natten over.
Forvarm ovnen til 250°C.
Tag bollerne ud af køleskabet og lad dem stå i stuetemperatur i 10 minutter. Lav nogle snit i bollerne og drys lidt hvedemel på.
Sæt bollerne ind i ovnen og skru ned til 230°C.
Kom lidt vand i bunden af ovnen, for så får bollerne en flot overflade.
Bag bollerne i 25-30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananaskage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KødpandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærtærteDenne tærte med blåbær er let at lave og smager fantastisk. Server tærten som lidt lækker...
• After Eight isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os