Logo

Kolde crepes med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
1 spsk nescafé
1 spsk kakao
2 æg, sammenpiskede
1/4 liter mælk
1 spsk olie

SAUCE:
175 g hakket mørk chokolade
1 1/2 dl vand
1 tsk nescafé
100 g sukker

FYLD:
1/4 liter piskefløde
2 spsk rom

Bland de tørre dele til dejen og pisk æggene i. Pisk mælken i lidt ad gangen og til sidst olien. Lad dejen hvile ca. 1/2 time. Bag pandekagerne uden ekstra fedtstof på en slip let-pande og lad dem køle af.
Sauce: Kom chokolade og 2 spsk af vandet i en gryde og varm det op, til chokoladen er smeltet. Tilsæt sukkeret og resten af vandet og kog det ved svag varme i ca. 10 minutter. Pisk saucen igennem og afkøl den.
Pisk fløden næsten stiv og vend rommen i. Rul pandekagerne om flødeskummet og læg dem på et fad.
Hæld lidt af chokoladesaucen over lige inden serveringen, og servér resten til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HeksekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Surbrød Gammeldags2 brød. Tilberedningstid: ca. 20 min. Hævetid, surdej: 10-12 timer. Hævetid, dej: 1½-2...
• Ingefærkager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os