Logo

Kommenskringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kommenskringler

 

16 stk. Tilberedningstid: ca. 25 min. Hævetid: ca. 45 min. Bagetid: 7-8 min. Fryseegnet.

 

#

100 g smør eller margarine

3 dl mælk

50 g gær

2 tsk salt

3 spsk kommen

ca 500 g hvedemel (8 dl)

Til pensling:

1 æg

3 spsk kommen

*

1. Smelt fedtstoffet i en lille gryde og bland det med mælken.

Udrør gæren heri.

Tilsæt salt og kommen og rør halvdelen af melet i.

 

2. Rør resten af melet i til dejen er blank og ensartet.

Del den i 16 portioner som rulles til fingertykke stænger.

 

3. Form dem til kringler som lægges på bagepladen beklædt med bagepapir.

 

4. Lad dem hæve på et lunt sted i 45 min.

 

5. Pensl kringlerne med sammenpisket æg og drys dem med kommen.

Bag dem i midten af ovnen ved 225-250 °C i 7-8 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her