Logo

Kransekage med appelsinstøv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vask og skrub 1-2 usprøjtede appelsiner.
Skræl dem, så den hvide hinde ikke kommer med.
Bring skallerne i kog i en sirup af 800 g sukker til 1 liter vand.
Si siruppen fra.
Lad skallerne tørre i en 80-100° varm ovn i ca. 3 timer.
Mal skallerne fint og opbevar appelsinstøvet/pul­veret i en tætsluttende beholder.
 
200 g kransekagemasse blandes med 1-2 tsk appelsinstøv.
Se opskrift på: Kransekagemasse
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med citronsouffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eventyrlig moussetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølsehorn - cocktail-pølserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os