Logo

Kringle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
400 g hvedemel
200 g margarine
2 spsk sukker
2 æg
1 ½ dl sødmælk
50 g gær

Fyld:
2 spsk sukker
100 g margarine
100 g rosiner

Pynt:
æg
hakkede mandler
sukker

Gæren opløses i den lunede mælk.
Den blødgjorte margarine tilsættes sammen med de andre ingredienser.
Dejen æltes godt og stilles til hævning i en ½ time.
Dejen formes til 2 flade, aflange stykker.
Margarine, sukker og rosiner fordeles ud over stykkerne.
Stykkerne foldes sammen på midten på langs.
Efterhæver på bageplade i et kvarter.
Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.
Bages ved 200ºC i 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clementinmuffins med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• EzekielbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladefragilitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!