Logo

Kringle 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
625 g flormel
1 tsk salt
125 g melis
1/2 tsk kardemomme
2 1/2 dl sødmælk
50 g gær
250 g smør eller margarine
2 æg
50 g rosiner eller korender
reven skal af 1/2 citron

Hvedemel, salt, sukker og kardemomme sigtes sammen.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten.
Æggene sammenpiskes.
Rosiner eller korender vaskes og tørres i et klæde.
Alt sammenblandes, æltes og stilles et lunt sted ca. 1 time tildækket med låg eller et fugtigt klæde.
Dejen rulles nu i en lang pølse, der formes til kringler og lægges på en smurt plade.
Stilles til efterhævning ca 10 minutter, hvorefter kringlen pensles med æg blandet med lidt væske, bestrøs med groft sukker og bages ved god varme i ca 15 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulebiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilledrømme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Katrines rugbrødDet tager 3 dage at lave rugbrød og 2 dage hvis du allerede har en surdej. Men selv om det...
• IsbakumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os