Logo

Kringle 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
625 g flormel
1 tsk salt
125 g melis
½ tsk kardemomme
2 ½ dl sødmælk
50 g gær
250 g smør eller margarine
2 æg
50 g rosiner eller korender
reven skal af ½ citron

Hvedemel, salt, sukker og kardemomme sigtes sammen.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten.
Æggene sammenpiskes.
Rosiner eller korender vaskes og tørres i et klæde.
Alt sammenblandes, æltes og stilles et lunt sted ca. 1 time tildækket med låg eller et fugtigt klæde.
Dejen rulles nu i en lang pølse, der formes til kringler og lægges på en smurt plade.
Stilles til efterhævning ca 10 minutter, hvorefter kringlen pensles med æg blandet med lidt væske, bestrøs med groft sukker og bages ved god varme i ca 15 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her