Logo

Let ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund
18 digestive-kiks
125 g smeltet smør

Fyld
2 æsker flødeost med smag af grønt eller neutral
2 dl cremefraice
revet skal af 2 citroner (vaskede) eller 1 spsk vaniljesukker
flormelis efter smag

Pynt:
fintstrimlet citron eller appelsin

Kiksene knuses, gerne i en plastikpose med en kagerulle, de skal være fint smuldrede.
Derefter blandes de knuste kiks med det smeltede smør, og en rund
velsmurt form med løs bund, ca. 21 cm i diameter, beklædes med
kiksmassen, der trykkes godt fast til bund og sider.
Stilles koldt, gerne i fryseren.
Derefter blandes fyldet, og det smages godt til, der er mange slags
smag, lige fra flødeost med smag, en lidt stærkere ost til mere neutral.
Massen smages til med citron eller vanilje, og flormelis.
Fyldet kommes i kiksformen. Pynten kan være klippet grønt eller blot
strimler af citron eller appelsin.
Denne ostekage er let, frisk og god til frisk frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her