Logo

Lones chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
kager

250 g mørk chokolade
250 g sukker
6 æg
125 g smør
evt. 4 spsk hvedemel

Smelt chokolade og smør. Pisk æg og sukker godt til det er meget luftigt, og bland det så med chokolademassen. Tilsæt evt. hvedemel. Hæld dejen i en smurt springform, men hold en kopfuld tilbage. Bag kagen ved 150C i ca. 45-60 min. Den skal være fugtig men gennembagt. Tag den ud og lad den køle lidt. Normalt dannes der et løst "låg" af sprød dej henover kagen. Tag det af og spis det. Hæld så den resterende kopfuld dej over kagen, og stil den koldt. Spises kold.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her