Logo

Lois Lang brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 gram tør hytteost
4 æg
50 g smeltet smør
300 g smuttede fintmalede mandler
evt. hakkede 20 hasselnødder
natron
1/4 teskefuld salt
evt. 1 æg mere
evt. 1/2 kop rosiner eller anden form for tørret frugt

200 gram tør hytteost plus 4 æg blendes meget tyndt.
50 gram smeltet smør blendes i til sejt.
Blandes med 300 gram smuttede fintmalede mandler plus eventuelt
hakkede 20 hasselnødder
Tilsæt natron og 1/4 teskefuld salt
"Rens" eventuelt blender med 1 æg mere.
Hældes i papirforet 1-liter form og sættes i 180°C varm ovn i godt 45 minutter.
En halv kop rosiner kan tilsættes, eller anden form for tørret, tilladt
frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marieboller - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeboller, Anjas lækreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os