Logo

Lois Lang brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 gram tør hytteost
4 æg
50 g smeltet smør
300 g smuttede fintmalede mandler
evt. hakkede 20 hasselnødder
natron
¼ teskefuld salt
evt. 1 æg mere
evt. ½ kop rosiner eller anden form for tørret frugt

200 gram tør hytteost plus 4 æg blendes meget tyndt.
50 gram smeltet smør blendes i til sejt.
Blandes med 300 gram smuttede fintmalede mandler plus eventuelt
hakkede 20 hasselnødder
Tilsæt natron og ¼ teskefuld salt
"Rens" eventuelt blender med 1 æg mere.
Hældes i papirforet 1-liter form og sættes i 180°C varm ovn i godt 45 minutter.
En halv kop rosiner kan tilsættes, eller anden form for tørret, tilladt
frugt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?