Logo

Lois Lang brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 gram tør hytteost
4 æg
50 g smeltet smør
300 g smuttede fintmalede mandler
evt. hakkede 20 hasselnødder
natron
¼ teskefuld salt
evt. 1 æg mere
evt. ½ kop rosiner eller anden form for tørret frugt

200 gram tør hytteost plus 4 æg blendes meget tyndt.
50 gram smeltet smør blendes i til sejt.
Blandes med 300 gram smuttede fintmalede mandler plus eventuelt
hakkede 20 hasselnødder
Tilsæt natron og ¼ teskefuld salt
"Rens" eventuelt blender med 1 æg mere.
Hældes i papirforet 1-liter form og sættes i 180°C varm ovn i godt 45 minutter.
En halv kop rosiner kan tilsættes, eller anden form for tørret, tilladt
frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her