Logo

Mørke lyspunkter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg hvedemel
400 g smør
150 g flormelis
groft tesukker
1 plade overtrækschokolade

Hvedemel, smør og flormelis æltes godt og trilles til pølser i kosteskaft-tykkelse.
De rulles i groft tesukker og lægges nogle timer i køleskabet (gerne til
næste dag).
Skæres i ikke for tynde skiver, der lægges på smurt plade og bages
ved god varme 200ºC ca. 10 minutter.
Imens skæres chokoladebrikkerne 2 gange igennem til små terninger,
og så snart pladen er kommet ud af ovnen, stikkes der en lille terning i
hver kage, men det skal gå så rapt, at den kan nå at smelte fast (ellers
må pladen i ovnen et øjeblik igen, gerne med chokoladen på).
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?