Logo

Mørkt ingefærbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g svesker uden sten
1/2 l. vand
1/2 l. æblemost
50 g gær
300 g hvedestivelse
150 g rismel
250 g majsmel
200 g kikærtemel
300 g hirseflager
100 g hybenpulver
1 spsk stødt ingefær
Jomfru olivenolie

Sveskerne udblødes i vandet i mindst 2 timer.
De blendes til mos i foodprocessor.
Gæren opløses i æblemosten.
Sveskemosen, melet og krydderierne tilsættes og røres til en lind dej.
Kommes i 2 rugbrødsforme og hæver tildækket med et rent viskestykke 1 time.
Pensles med olie.
Kommes i en kold ovn, der sættes på 200°C C varmluft og bages i 45 minutter, derefter sænkes temperaturen til 150°C i 30 minutter.
Sættes til afkøling på rist pakket ind i viskestykke, inden brødene kommes i plasticpose i køleskabet til næste dag.
Hvert brød skæres i ca. 25 skiver, der pakkes i små poser til køleskabet eller fryseren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RugtvebakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GougèresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SmørlapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os