Logo

Madpakkeboller med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 g margarine
3 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
100 g hytteost
1 æg
ca. 700 g hvedemel
æggehvide til pensling
sesamfrø til drys

 
Smelt margarinen, hæld mælken i gryden og lad den blive lun.
Rør gæren ud i dejfadet i lidt af den lune mælk, tilsæt resten af mælken, al hytteosten, ægget, salt og hvedemel.
Ælt til dejen er smidig-den må endelig ikke blive for tung.
Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 40 minutter.
Del den i 25 dele, form dem til boller og tryk dem flade med håndfladen, før de stilles på bagepladen til efterhævning.
De hævede boller pensles med æggehvide, drysses med sesamfrø og bages
8-10 minutter ved 225°C. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.374 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk ApplepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede madbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BladankageBlandankage kaldes også grøn giftkage på grund af den grønne frugtfarve der bruges i...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os