Logo

Majsbrød, flade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g majsmel
150 g fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 ½ dl yoghurt naturel
1 spsk råsukker
2 æg
2 spsk majsolie

Sæt ovnen på 200°C.
Hvedemel, bagepulver, salt og råsukker blandes i en skål, hvorefter yoghurt, æg og olie tilsættes.
Det hele røres til en glat og smidig dej.
Dejen sættes med en ske i runde plader på ca. 1 cm. tykkelse på en meldrysset bageplade og bages i ca. 10-15 minutter ved 200°C.
Tages herefter ud og lægges på en rist til afkøling.

Tips: kan spises til morgenmad, som tilbehør til supper eller til en god salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her