Logo

Majsbrød med bananer, rom og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g majsmel
5 spsk majsolie
100 g brun farin
1 æg
2 modne bananer
1 tsk bagepulver
½ tsk revet muskatnød
½ tsk salt
vanilje
2 håndfulde rosiner
en skvat rom

Sukker, olie og æg røres sammen. Rom hældes i.
Bananerne moses og røres i blandingen.
Hvedemel, bagepulver og krydderier blandes og kommes forsigtigt i dejen lidt efter lidt.
Inden den sidste slat melblanding tilsættes, blandes rosinerne i melet.
Det hele kommes i en smurt form og bages i en forvarmet ovn, 180°C, 45 - 60 minutter, eller til brødet er færdig bagt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær og kaffe cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sussies ÆbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Inges moccalagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære Belle HeleneDenne klassiske dessert er blevet lavet i mindst 150 år og har fået sit navn fra Jacques...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!