Logo

Majsbrød med bananer, rom og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g majsmel
5 spsk majsolie
100 g brun farin
1 æg
2 modne bananer
1 tsk bagepulver
½ tsk revet muskatnød
½ tsk salt
vanilje
2 håndfulde rosiner
en skvat rom

Sukker, olie og æg røres sammen. Rom hældes i.
Bananerne moses og røres i blandingen.
Hvedemel, bagepulver og krydderier blandes og kommes forsigtigt i dejen lidt efter lidt.
Inden den sidste slat melblanding tilsættes, blandes rosinerne i melet.
Det hele kommes i en smurt form og bages i en forvarmet ovn, 180°C, 45 - 60 minutter, eller til brødet er færdig bagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her