Logo

Makronkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekage

dej:
230 g hvedemel
125 g margarine
125 g sukker
½ tsk bagepulver
2 æggeblommer

fyld:
10 tvebakker
230 g flormelis
1-2 tsk mandelessens
2 stiftpiskede æggehvider

Fedtstoffet smuldres i melet, bland sukker og bagepulver i og ælt dejen sammem med æggeblommerne. Fordel dejen i 2 lagkageforme (evt i en bradepande). Knus tvebakker, bland dem med flormelis, mandelessens og de stiftpiskede æggehvider. Kom fyldet på dejen og bag kagerne ved 190ºC i 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her