Logo

Makronkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
250 g margarine
250 g sukker
6 æggeblommer
4 tsk mandelessens
350 g hvedemel
2 ½ dl fløde eller mælk
 
Glasur:
6 æggehvider
500 g flormelis
15 knuste tvebakker
 
Tænd ovnen på 200ºC.
Rør margarine og sukker hvidt og rør æggeblommerne i et ad gangen.
Tilsæt mandelessens og rør melet i skiftevis med fløde eller mælk.
Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir 30x25 cm. og bag den på næstnederste rille i 25 minutter.
Pisk æggehviderne stive.
Vend flormelis og knuste tvebakker i.
Bred massen ud på overfladen af den forbagte kage.
Bag den i ovnen igen til makronmassen er gylden ca. 10 min.
 
Tips: Bages den som muffins, skal de kun bage 20 min. og yderligere 10 min. med makronmassen på.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?