Logo

Maltere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

småkager

3 dl (160 g) hvedemel
40 g kakao
180 g smør/margarine
2 ½ dl (125 g) flormelis
4 æggeblommer
Desuden:
125 g overtrækschokolade
25 g palmin

Bland hvedemel og kakao. Rør smørret med sukker. Tilsæt æggeblommerne. Bland hvedemel og kakao i dejen, der fyldes i en sprøjtepose. Sprøjt 4 cm lange kager ud på en smurt plade. Bag dem ved 180ºC ca. 12 minutter. Lad dem afkøle.
Smelt chokolade og palmin over vandbad. Dyp kagerne på skrå i chokoladen og stil dem på en rist, mens den stivner.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her