Logo

Maltere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

småkager

3 dl (160 g) hvedemel
40 g kakao
180 g smør/margarine
2 ½ dl (125 g) flormelis
4 æggeblommer
Desuden:
125 g overtrækschokolade
25 g palmin

Bland hvedemel og kakao. Rør smørret med sukker. Tilsæt æggeblommerne. Bland hvedemel og kakao i dejen, der fyldes i en sprøjtepose. Sprøjt 4 cm lange kager ud på en smurt plade. Bag dem ved 180ºC ca. 12 minutter. Lad dem afkøle.
Smelt chokolade og palmin over vandbad. Dyp kagerne på skrå i chokoladen og stil dem på en rist, mens den stivner.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her