Logo

Mettes ølkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 øl, fx. hvidtøl
500 g brun farin
500 g hvedemel
2 æg
2 tsk natron
1 pose krydderi til brune kager
evt. rosiner efter behov

Ingredienserne røres vilkårligt sammen (det er usædvanlig nemt, fordi kagen ikke indeholder fedtstof) og hældes i smurt form i ca. 3 cm tykkelse.
Bages i 45 minutter ved 200ºC og spises uhæmmet, evt. med smør - den er jo lidt mere tør end de fleste kager - og mere øl.
Det er en nem og hurtigt tilberedt kage, som kan laves på under 10 minutter inklusive forberedelser, sammenblanding, oprydning og opvask.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mit rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med majsmelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddebrødTilberedningstid: ca. ½ time. Hævetid, i alt: ca. 1¼ time. Bagetid: 25 min. Fryseegnet....
• Marengsmedalje med moccacre­me, Chokoladetærte...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os