Logo

Mexicansk kakaobrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk

25 g gær
2 dl mælk
25 g smør
2 dl vand
1 tsk salt
250 g grahamsmel
ca. 300 g hvedemel
3 spsk kakao

Gæren smuldres i dejfadet. Lun mælken, hæld den i fadet og rør gæren glat.
Smelt smørret, bland vandet i og hæld det i fadet sammen med salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt og lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Ælt dejen let igennem på melet bord. Del dejen i 2 portioner og ælt den ene med kakao.
Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke. Lægges i smurt form.
Lad brødet hæve til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.
Pensles med vand.
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 225° i ca. 40 min. Afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SodavandsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær-drømmekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk julekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet på agurkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!