Logo

Mors chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g smør eller margerine
600 g sukker
4 æg
600 g hvedemel
100 g kakao pulver
4 dl kærnemælk
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Pynt: glasur
 
Tænd ovnen på 200°C
Fedtstoffet røres godt med sukker, til det bliver lidt blødt, hvorefter æggene tilsættes, et ad gangen, under omrøring, hvedemel og de andre ting (IKKE kærnemælken) sigtes sammen.
Kom det hele i massen af 2 gange. kom så kærnemælken i også af 2 gange.
Dejen kommes i en stor bradepande.
Den bages på ovnens nederste rille i 30-35 min. cirka.


OVNEN SKAL HAVE DEN RETTE TEMPERATUR FRA STARTEN.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærsnitter 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sveskebrød GlutenfriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk brød med durumhvedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær- og balsamicofromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os